top of page

За лаштунками “CIO Open the Future”



Як багато хто з Вас знає, CIOneer разом із партнерами вже запустили 4 програми “CIO Open the Future”, на яких отримали знання близько 100 IT директорів України з різних галузей – виробництво, послуги, рітейл, банки, авіа та інших.


Програма триває 1 місяць, щотижня ми проводимо від двох до чотирьох блоків. Це дійсно ВАЖКО, але запитайте у випускників чи варто воно того.


Хочемо розповісти вам про невидиму частину, про те, що відбувається до, у процесі та після закінчення кожної програми.


Отже, після закінчення програми ми одразу ж починаємо підготовку до наступної (приблизно за 5 місяців до початку).


Хронологія. За 4-5 місяців до запуску “CIO Open the Future”:


Визначаємо дати нової програми, з урахуванням сезону та можливого локдауну. Запускаємо лендинг.

Визначаємо 2 нові теми, які замінять найменш рейтингові теми попереднього курсу. Це важливо, адже програма повинна розвиватися і наші учасники мають отримувати найкращий та якісний матеріал.

Формуємо ядро ​​наступної програми з урахуванням балансу hard та soft skills.


В перший місяць відкриття реєстрації у нас зазвичай зайнято вже близько 25% місць.


За 2-3 місяці до запуску програми відбувається слідуюче:


Визначаємось з місцем проведення, з погляду логістики та міркувань пов'язаних з Covid-19 (транспорт, комфорт, розмір приміщення та ін.).

Дивимося на профіль учасників, галузі та визначаємо, які кейси (а у нас практики та кейсів близько 50%) будуть найбільш актуальними.

Оновлюємо кожну презентацію, додаємо нові матеріали та робимо “прогін”.


1 місяць до запуску програми:


На цей момент у нас практично набрана група. Ми завершуємо останні деталі та все перевіряєм: обладнання в конференц-залі, готуємо опитування до кожної теми та… сюрпризи.


А що ж відбувається на самій програмі?


Напевно, найлегша сесія – «Сучасне управління IT».

Найскладніша – «Фінанси в ІТ». Вона дуже насичена цифрами і зазвичай йде другою.


Найдовша сесія “Fintech”. Триває на хвилин 30-40 довше за інші, оскільки має багато матеріалу та дискусій. Найактивніша сесія – “Ораторська майстерність”. Має багато корисних вправ. А найцінніша для кожного учасника – “Кар'єра в ІТ”. Ви й самі знаєте чому.


Насправді всі сесії є унікальними, цікавими та цінними для кожного по своєму.


А що відбувається після закінчення сесії?


Кожна сесія закінчується о 22:00, після цього ми запускаємо опитування оцінки проведеної сесії. На слідуючий день ми запускаємо питання по темі, а через 2-3 дні визначаємо переможців (ті, хто зайняв 1-3 місця за результатами всього курсу, отримують цінні призи). Після підведення підсумків ми надсилаємо учасникам матеріали сесії.


Отже, курс закінчено. Але не зовсім...


Ми провели Факап сесію з усіма менторами. Вручили сертифікати про закінчення та роздали призи переможцям програми. Сходили на пиво усією дружньою групою і… розпочали менторські сесії. Кожен учасник курсу має можливість провести індивідуальні 2 менторські сесії на вибір. Це триває ще місяць після закінчення курсу. Але ж ви пам'ятаєте, що вже йде підготовка до наступної програми?


Тому, хто ще вагається – сумніви в сторону! На вас чекає дуже крута історія “CIO Open the Future” від CIOneer та партнерів: Cisco, Lenovo, Gigacloud, Компьютерное обозрение, Бізнес школа КРОК, EnglishDom.

42 перегляди0 коментарів

Comentarios


bottom of page