top of page

Впровадження BI для компанії-дистриб'ютора



Один із наших клієнтів – велика компанія-дистриб'ютор на ритейл. Та однією з давніх мрій Власника було мати єдину онлайн систему корпоративної звітності, з якою він може працювати в будь-якій точці світу. Але по причині неготовності інформаційних ресурсів, людей, процесів, масового використанням Excel моделей – реалізація проекту була нереальною.


Компанії була потрібна єдина система, яка дозволить проводити аналіз інформації про діяльність компанії.


Наші фахівці виконали роботи зі збору вимог від бізнесу, аналізу джерел даних, створенню моделі даних, та через 3 місяці реалізували ряд важливих звітів в системі Microsoft Power BI.


Після проведеного нами аудиту IT та піврічного проекту трансформації – компанія отримала аналітичну систему, яка дозволяє аналізувати бізнес та приймати рішення не 1 раз на місяць (після його закриття), а 24x7 у режимі реального часу.


Це підняло культуру роботи з даними на інший рівень зрілості. На даний момент, система розвивається, апетит компанії до нових вимог зростає, бо вона має інструмент, що показує: надлишки запасів на складах, категорії з низької маржинальністю, проблеми з собівартістю, та багато іншого.


Ми знаємо, що майже кожна компанія на сьогодні вже має достатній об'єм даних для эффективного прийняття бізнес рішень, отже питання лише – як їх правильно використовувати. Адже бізнес отримує конкурентні переваги, насамперед через своєчасність прийняття правильних рішень.

16 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page