top of page

Керівник з корпоративного управління IT ISO/IEC 38500

Про курс

Тренінг ISO/IEC 38500 Lead IT Corporate Governance Manager дає можливість здобути експертизу для підтримки та керування організацією з метою успішного оцінювання, керування та моніторингу моделі корпоративного управління ІТ на основі ISO/IEC 38500. Протягом цього курсу ви також отримаєте всебічні знання про найкращі практики та основні принципи корпоративного управління ІТ та зможете ефективно застосовувати їх у організації для забезпечення хорошого управління ІТ.

Для кого

  • Менеджери або консультанти, відповідальні за управління IT

  • Експерти, які прагнуть отримати знання про ключові концепції та принципи IT

  • Технічні експерти, які прагнуть змінити або розширити ІТ-задачі організації

  • Особи, які моніторять ресурси в організації

  • Члени команд з IT Governance та / або Інформаційної Безпеки

  • Передумови: розуміння ISO/IEC 38500 і комплексне знання ІТ-управління

Пріоритетність програми

Це навчання базується на теорії та кращих практиках управління IT. Лекційні сесії ілюструються прикладами на основі вивчення випадків. Практичні вправи базуються на вивченні випадку, що включає рольову гру та обговорення. Буде наданий матеріал, що містить понад 450 сторінок інформації та практичних прикладів.

План курсу

День 1: Вступ до управління ІТ та ISO/IEC 38500

День 2: Принципи управління ІТ, відповідальності та управління ризиками

День 3: Оцінка управління ІТ

День 4: Моніторинг, огляд та постійне вдосконалення управління ІТ

День 5: Екзамен на сертифікацію

Що ви отримаєте

Оволодівши всіма необхідними концепціями та основними принципами корпоративного управління ІТ, ви зможете скласти іспит та отримати сертифікат "PECB Certified ISO/IEC 38500 Lead IT Corporate Governance Manager". Цей сертифікат продемонструє те, що ви маєте професійні здібності та компетенції для ефективного управління ІТ в організації. У разі невдачі іспиту ви повторно складаєте іспит протягом 12 місяців безкоштовно.

Як розпочати навчання ISO/IEC 38500

Зв'яжіться з нами за адресою info@cioneer.com або залиште заявку. Це буде ваш перший крок до отримання сертифікації PECB Certified ISO/IEC 38500.

bottom of page